fbpx
Topličin venac 5, 11000 Beograd

Proizvodni i prodajni program

Poštovanje tradicionalne recepture, bez kompromisa

Pite

Pite se proizvode od heljdinog, bundevinog i pšeničnog brašna u preko 20 različitih ukusa.

Proizvodi

Proje

Probajte ih što pre i zaljubite se u njihov jedinstven ukus bakine kuhinje.

Proizvodi

Kolači

Neki od možda zaboravljenih recepata vaših majki i baka oživeće pred vama u pekari Ključ.

Proizvodi

Autentičan spoj tradicije i ljubavi

Kupci kažu da proizvodimo hranu nesvakidašnjeg ukusa i da ih podsećamo na iskrenost, osmeh i toplinu zagrljaja njihovih baka. Brašno koje meljemo na vodenici od kamena, heljda koju uzgajamo na planinama i kore koje sami razvlačimo, opredeljenost da ne koristimo aditive su samo neki od razloga koji čine da svi naši proizvodi budu poptuno prirodni.

Jedinstvena receptura za naše pite, kontrolisani kvalitet sirovina i duh tradicionalnih recepata čine da naši proizvodi budu protkani redom ljubavi, redom osmeha i ponekom majstorskom tajnom. Ovo nije priča o uspehu naše pekare,ovo je priča o zahvalnosti kupcima koji se ponovo vraćaju i učestvuju u životu i iskrenosti pekare, jer ključ „Pekare Ključ“ je obostrano zadovoljstvo i tiho, ponavljano uživanje u malim događajima. Upravo to se i dešava u našoj Pekari Ključ.    

Pekara Ključ se od 2006. Godine bavi proizvodnjom pita od ručno rađenih kora, proja, salata, tradicionalnih kolača. Za 10 godina postojanja beogradska ,,PekaraKljuč” je postala sinonim ručno rađene, domaće pite izuzetnog kvaliteta i ukusa bez veštačkih dodataka.
Pite se proizvode od različitih vrsta brašna u preko 20 različitih ukusa, a pekara je prepoznatljiva po proizvodnji ručno rađenih tradicionalnih pita od heljdinog brašna i jedinstvenih pita od kora od bundevinog brašna bez dodataka aditiva i konzervansa uz poštovanje najviših standard bezbednosti i kvaliteta prehrambenih proizvoda.

Naše pite i proje po tradicionalnoj recepturi se, osim u našoj maloprodaji na Topličinom vencu br 5 –Pekari Ključ, mogu kupiti i u nekim od najvećih maloprodajnih lanaca. Možete ih kupiti već pečene ili smrznute kako bi ih pripremili i konzumirali u svom domu, sa porodicom. Gostima nekih prestižnih beogradskih hotela je takođe poznata paleta naših pita koje su na meniju hotelskog doručka ili nekog poslovnog skupa kao najbolje iz ponude srpske tradicionalne hrane.

Sinonim dosadašnjeg poslovanja je isključivo posvećen rad, trud, ljubav čitave porodice prema poslu kojim se bavimo ili bolje rečeno posvećenost u svim fazama razvoja kroz sopstveni i timski rad čitavog kolektiva. Danas, status uspešne pekare je rezultat predanog rada, poštovanja, iskrenosti i vizije.

email adresa

prodaja@pekarakljuc.rs

kontakt telefon

+381 66 8050036

adresa

Topličin venac 5, 11000 Beograd

 

©2020 Pekara Ključ. All Rights Reserved.

Search