fbpx
Topličin venac 5, 11000 Beograd

Veleprodaja

Veleprodaja

Poseban segment našeg poslovanja kojem poklanjamo posebnu pažnju predstavlja proizvodnja i veleprodaja smrzlih proizvoda iz našeg asortimana.

Proizvodni program veleprodaje čine brzo smrzli proizvodi i to: više vrsta pita sa različitim nadevima, proje u nekoliko različitih ukusa i od nekoliko vrsta brašna, kao i proizvodi koji su namenski odnosno koji se kreiraju prema specifičnim zahtevima kupca po vrsti proizvoda, gramaži, ukusu i obliku, a u okvirima proizvodnih mogućnosti Pekare Ključ.

Objekat proizvodnje za potrebe veleprodaje takođe radi uz poštovanje svih neophodnih standard bezbednosti i kvaliteta po HACCP standard kvaliteta proizvodnje prehrambenih proizvoda.

Glavni kupci smrzlih proizvoda su trgovački lanci, hoteli, restorani, ketering kuće i drugi.  

Primer uspešne dugogodišnje saradnje sa trgovačkim lancem predstavlja poslovanje sa Delhaize grupom. Saradnja podrazumeva proizvodnju i snabdevanje Maxi pekara pitama i projama u više od deset ukusa, proizvodnju smrzlih heljdopita za robnu marku "Od naše zemlje" kao i prodaju heljdopita u više ukusa pod robnim imenom pite Ključ u Maxi i Tempo objektima.

Gostima nekih prestižnih hotela je takođe poznata paleta naših pita koje su na meniju hotelskih restorana svakog jutra.

Kontakt za kupce u veleprodaji

email adresa

vesna.njegic@pekarakljuc.rs

kontakt telefon

+381 66 8050036

adresa

Topličin venac 5, 11000 Beograd
©2020 Pekara Ključ. All Rights Reserved.

Search